AUTHENTIEKE YOGA MEDITATIE VAN DE
Himalaya Traditie

 

Lessen Yoga Meditatie – Himalayan Institute Voorburg

Locatie: Van Halewijnplein 14

2274 VC Voorburg

 

voorburg

 

 

YOGA MEDITATIE is voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke en geestelijke conditie.

 

YOGA is HARMONIE en BEWUSTZIJN(MINDFULNESS) van het lichaam, adem, geest en ziel.

 

YOGA MEDITATIE maakt onze geest een-puntig en brengt ons terug naar de ALTIJD KALME INNERLIJKE NATUUR.

 

Volg nu een proefles

Zowel beginners als gevorderden

 

 

LESSEN EN TIJDEN

 

Maandag

19.30-21.00

 

Donderdag

09.00-11.00

 

PRIVE-LESSEN behoren tot de mogelijkheid

 

Docent: Heleen Rodenhuis

 

Er wordt in KLEINE GROEPJES les gegeven, zodat de studenten op hun eigen niveau kunnen functioneren, en een persoonlijke begeleiding genieten.

 

 

Zie Yoga Voorburg (< klik hier) voor de complete cursusinformatie en aanmelden.

 

Direct aanmelden? klik op aanmelden

Vragen? Meer info? klik op info

 

Wetenschappelijk onderzoek naar yoga en de therapeutische effecten ervan wijzen uit dat meditatie spanning vermindert en mensen vitaal houdt. De verschillende yogatechnieken, stellen je in staat je gezondheid te verbeteren evenals je functioneren in de maatschappij en het dagelijks leven. Je leert invloed uit te oefenen op het autonome zenuwstelsel. Het effect is ontspanning van lichaam en geest, zodat ontspanning, door de dag heen, onder alle omstandigheden ontstaat. Yogabeoefening is een zeer effectief middel tegen stress en de gevolgen ervan. Stress ondermijnt het immuunsysteem, met als gevolg dat ziektes kunnen toeslaan. Yoga heeft een preventieve werking m.b.t. ziekten. Yogameditatie heeft deze heilzame uitwerking omdat zij – en dit is het werkelijke doel van yoga – je leidt naar de kern van je bestaan en jezelf, op alle niveaus. Andere gunstige effecten hebben betrekking op, onder andere, je mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid, concentratievermogen, geheugen, creativiteit, intuïtie, geestelijk evenwicht.

Yogawetenschap houdt zich bezig met het lichaam, de ademhaling, de geest, de ziel en ook het universum. Zij is zowel praktisch als theoretisch.